Even voorstellen

Mijn naam is Jeffrey Vleugel. Ik ben sinds 1991 in het bezit van het erkende rij-instructiediploma en geef dus al meer dan 30 jaar fulltime autorijles in de kop van Noord-Holland.
Autorijschool Jeffrey Vleugel is een gedegen rijschool waar kwaliteit en persoonlijke begeleiding erg belangrijk zijn. Je krijgt rijles in de nieuwste Nissan Pulsar.
Een kleine rijschool heeft als voordeel dat je steeds les krijgt van dezelfde instructeur. Ik weet precies welke punten we nog kunnen verbeteren en dat zorgt ervoor dat je sneller slaagt.

De rijlessen worden in overleg met de leerling gegeven op alle werkdagen – overdag of ’s avonds – en op zaterdag. Ik haal je thuis op of, als het voor mij mogelijk is, bij je school of van je werk. Je mag kiezen waar je afrijdt: in Hoorn of in Den Helder.
Met mijn enthousiasme, inzet en geduldige manier van lesgeven wil ik je graag zo snel mogelijk aan het felbegeerde rijbewijs helpen, zodat je zelfstandig en verantwoord de weg op gaat.

Meer informatie vind je op deze website. Mocht je nog vragen hebben of je willen aanmelden, dan kun je mij altijd bellen of een mail sturen.

Graag tot ziens!